Groepen

Speelclub

Leeftijd: 

1ste, 2de en 3de leerjaar (6 tot 9 jaar)

De 6- tot 9-jarigen noemen we de Speelclub. Met de hele groep op tocht gaan, gekke knutselwerkjes maken, enz.: dat doen zij!

Rakwi's

Leeftijd: 

4de, 5de en 6de leerjaar (10-12 jaar)

De 10- tot 12-jarigen vormen samen de rakwi's. Samen met hun leiding spelen ze een supergroot bosspel, maken ze een knutselwerkje of gaan ze naar het zwembad.

Tito's

Leeftijd: 

12 - 14 jaar (1ste en 2de middelbaar)

De Tito's (12- tot 14-jarigen) gaan er wel eens keihard tegenaan in een pleinspel of ze luisteren naar muziek. Tussendoor praten ze in het lokaal over hun favoriete filmster of topvoetballer.

Keti's

Leeftijd: 

14 - 16 jaar (3de en 4de middelbaar)

De Keti's (14- tot 16-jarigen) maken hun eigen fototentoonstelling of varen met een vlot de rivier af. Ze gaan naar de film of maken een lange fietstocht in de buurt. Samen met hun leiding houden ze een volleybalcompetitie.

Aspi's

Leeftijd: 

16 - 18 jaar (5de en 6de middelbaar)

De Aspi's (16- tot 18-jarigen) wisselen hevige spelen af met een leuke tocht. Met de hele ploeg sjorren ze een hoge toren. Geen uitdaging is hen te veel, geen opdracht te moeilijk. Ze leren om zelf leiding te zijn en geven af en toe activiteiten aan de jongere afdelingen. Om de twee jaar gaan ze op buitenlands kamp.