Kalender

Gewone Chirozondagen zijn steeds van 14u tot 17u30 voor alle groepen. Tenzij anders meegedeeld door de leiding, wordt iedereen dus om 14u op het Wezenplein verwacht.

22 september: Startdag 2019-2020 
+ om 17u: infomoment voor alle ouders over het komende Chirojaar

29 september: gewone Chirozondag

6 oktober: Vriendjesdag

De leden mogen allemaal vriendjes/broers/zussen/... uitnodigen om eenmalig een Chirodag te beleven (en op het springkasteel te springen!)
+ om 17u extra infomoment voor alle ouders over het komende Chirojaar

13 oktober: gewone Chirozondag

20 oktober: gewone Chirozondag

27 oktober: Spaghettifeest 

Ook dit jaar organiseert onze Chiro weer een overheerlijk spaghettifestijn! Jullie zijn allemaal van harte welkom in zaal Pavo in Heverlee
Meer info: zie nieuws of activiteiten.

3 november: 11 11 11 - actie 

Tito's, keti's en aspi's om 14u aan de parking van de nieuwe wijk van Terbank (Joos Florquinlaan) - Speelclub en rakwi's gewoon om 14u op  het plein.

10 november: gewone Chirozondag

17 november: gewone Chirozondag

24 november: Christus Koning / Gezinsdag

Dit jaar steken we deze twee tradities in een nieuw jasje! Een combinatie van een oud chirofeest en een (vrij) nieuw evenement kan toch niet mislopen? Een dag waarop alle mama’s, papa’s, broers en zussen, oma's, opa's... uitgenodigd zijn om mee van de Chiro te genieten. Dit is ook de dag waarop de nieuwe leiding hun fluitje krijgt! Meer info volgt via mail.​

1 december:  gewone Chirozondag*

* Voor speelclub en rakwi’s: gewone Chirozondag

* Voor tito’s, keti’s en aspi’s: avondactiviteit (de exacte datum en het uur wordt nog meegedeeld enkele weken van te voren)

8 decemberSinterklaas komt naar de Chiro!

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR WORDT OP DE DEUR GEKLOPT!
Stoute kindjes kunnen zich vandaag maar beter verstoppen. Alle brave kindjes worden wel beloond door de lieve Sint die ons een bezoekje komt brengen!

Voor de oudste groepen (Tito’s, Keti’s en Aspi’s) start de Chiro pas om 15:30 zodat ze nog voldoende tijd hebben om voor hun examens te studeren.

15 december: gewone Chirozondag

vrijdag 20 december: Fakkeltocht

Iedereen (leden, ouders, broers en zussen, etc.) is van harte welkom! We beginnen om 19u en ronden af om 20u30. Wij voorzien fakkels voor de leiding. Indien jullie zelf ook graag een fakkel dragen kunnen jullie die o.a. aanschaffen bij de Brico. Het is niet de bedoeling dat Speelclubbers en Rakwi's (zonder ouder) een fakkel dragen. Zondagnamiddag (22 december) is het dus voor geen enkele groep Chiro!

22 december: GEEN CHIRO

29 december: GEEN CHIRO

5 januari: GEEN CHIRO

12 januari: GEEN CHIRO

19 januari: GEEN CHIRO

26 januari: Aspi's in leiding

Terwijl de leiding nog hard aan het blokken is zullen de geliefde Aspi’s een namiddag leiding mogen staan zodat onze leden de Chiro niet te lang moeten missen! Vanaf deze week dus weer afspraak om 14:00 op het plein.

2 februari: gewone Chirozondag

9 februari: gewone Chirozondag

16 februari: Oudleiding in leiding

Omdat de leiding op weekend is om het kamp voor te bereiden, zorgt de oudleiding voor een fijne Chirozondag. Gewone uren zijn van toepassing.

23 februari: gewone Chirozondag

1 maart: gewone Chirozondag

8 maart: gewone Chirozondag

15 maart: gewone Chirozondag

22 maart: gewone Chirozondag

27 maart: InKWISitie

Ook dit jaar organiseren wij InKWISitie, een  (ondertussen) befaamde quiz voor alle Chirosympathisanten! Meer info volgt via mail, op de site en op Facebook.

29 maartSchaatsen

We gaan met z'n allen naar de schaatsbaan, iedereen wordt om 14 uur op het Wezenplein verwacht! We stappen samen naar en terug van de schaatsbaan en zijn terug op het plein om 17u30!

5 april: gewone Chirozondag

12 april: GEEN CHIRO (Pasen)

19 april: GEEN CHIRO (Paasvakantie)

26 april: gewone Chirozondag

3 mei: gewone Chirozondag

10 meiZeedag 

We gaan een dagje naar zee met heel de Chiro! Meer info volgt via mail en op de site.

17 mei: Laatste Chirozondag van dit schooljaar :(

Vanaf 16u zijn alle ouders welkom en geven we info over het kamp, daarbij kan iedereen smullen van overheerlijke pannenkoeken!
 

21-31 juli: CHIROKAMP

25-31 juli: CHIROKAMP VOOR DE SPEELCLUBBERS (1ste tot 3de leerjaar)