Kalender

Gewone Chirozondagen zijn steeds van 14u tot 17u30 voor alle groepen. Tenzij anders meegedeeld door de leiding, wordt iedereen dus om 14u op het Wezenplein verwacht.

speciale chirozondagen:

17 september: Startdag 2022-2023

8 oktober: vriendjesdag 

22 oktober: spaghetti feest!! al de info staat in de mail :)

12 november: Vandaag geen chiro op het wezenplein voor de aspi's, keti's en de tito's. Zij worden om 14u aan de parking in de nieuwe wijk van Terbank verwacht! De speelclub en rakwi's worden WEL gewoon om 14u op het wezenplein verwacht.

26 november: Christus Koning / Gezinsdag

3 decemberSinterklaas komt naar de Chiro!

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR WORDT OP DE DEUR GEKLOPT!
Stoute kindjes kunnen zich vandaag maar beter verstoppen. Alle brave kindjes worden wel beloond door de lieve Sint die ons een bezoekje komt brengen!

Voor de oudste groepen (Tito’s en keti's en aspi's) start de Chiro pas om 15:30 zodat ze nog voldoende tijd hebben om voor hun examens te studeren.

10 december : gewone chiro voor de speelclub en rakwis, voor de tito's, keti's en aspi's is het avondactiviteit i.v.m de examens ;)

Vrijdag 22 december: Fakkeltocht

Iedereen (leden, ouders, broers en zussen, etc.) is van harte welkom! We beginnen om 19u en ronden af om 20u30. Wij voorzien fakkels voor de leiding. Indien jullie zelf ook graag een fakkel dragen kunnen jullie die o.a. aanschaffen bij de Brico. Het is niet de bedoeling dat Speelclubbers en Rakwi's (zonder ouder) een fakkel dragen. Zondagnamiddag (25 december) is het dus voor geen enkele groep Chiro!

24 december: GEEN CHIRO

1 januari: GEEN CHIRO

7 januari: GEEN CHIRO

14 januari: GEEN CHIRO

21 januari: GEEN CHIRO

28 januari:  Aspi's in leiding

7 april: GEEN CHIRO

5 meiZeedag 

We gaan een dagje naar zee met heel de Chiro! Meer info volgt via mail en op de site.

12 mei: Laatste Chirozondag van dit schooljaar :(

Vanaf 16u zijn alle ouders welkom en geven we info over het kamp, daarbij kan iedereen smullen van overheerlijke pannenkoeken!
 

21-31 juli: CHIROKAMP

25-31 juli: CHIROKAMP VOOR DE SPEELCLUBBERS (1ste tot 3de leerjaar)